Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L'espectacle "Clochard" de Paco Mir obre la programació de tardor a l'Espai Cultural Montbarri

29/09/2018

El 6 d'octubre es posa en marxa la programació de tardor a l'Espai Cultural Montbarri de Montornès del Vallès. La primera proposta és "Clochard", un espectacle de Grappa Teatre dirigit per Paco Mir, amb el segell de l'humor sense paraules del Tricicle.

L'escenari de l'Espai Cultural Montbarri aixecarà el teló el dissabte 6 d'octubre per rebre l'espectacle Clochard amb la Grappa Teatre, sota la direcció de Paco Mir. Una proposta potent per donar inici a una programació que es perllongarà fins al desembre.

Teatre conscient i crític, espectacles familiars, música, dansa i màgia

Dins de la programació destaca el teatre conscient i crític, per fer pensar: el dissabte 20 d’octubre arriba Engrunes de la companyia Rumb Teatre, una reflexió sobre el drama humà de les persones refugiades; Llibres per cremar, de la companyia Pyros, el 17 de novembre, tractarà sobre el valor de la cultura; i El meu príncep blau, oferirà, a través de la dansa contemporània, una visió sobre els masclismes dirigida a totes les edats, el dia 24 de novembre, vigília del Dia Internacional contra la Violència Masclista.

La música es fa lloc a Montbarri, el 10 de novembre, amb Lunas de sangre, de La Charna, un projecte de recerca musical i poètica amb el flamenc com a fonament de l’expressió. I els Amics de la Unió tornen a Montornès l’1 de desembre per omplir la sala de cant coral amb el Cor Jove i els seus Sons de mercat.

Si bé la majoria d’espectacles són oberts a un públic familiar, el 16 de desembre Montbarri acollirà un espectacle dedicat als més menuts de tots: de 6 a 36 mesos, amb dues sessions de Pinxit, de Baychimo teatro. 

El trimestre culminarà el 22 de desembre amb Amazing, un espectacle de màgia amb Melanie, deixeble del Mag Lari.

Com cada trimestre, a més de la programació estable, Montbarri acollirà les propostes d'entitats i equipaments locals. És el cas dels concerts de Sant Sadurní i Nadal de la Coral La Lira, les representacions de l’Aula Municipal de Teatre i els concerts de Nadal de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

 

 Programació accessible, equilibrada i diversa 

La programació de Montbarri manté un criteri d’accessibilitat i una aposta per la creació de nous públics, amb una programació equilibrada i diversa, i la combinació d’espectacles de pagament amb nombroses possibilitats de bonificació, i espectacles d’accés gratuït. La reserva de seient es pot fer a través del portal entrades.montornes.cat. La reserva funciona tant per als espectacles de pagament com per als gratuïts.

Font: web municipal