Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

II Edició del concurs de dramatúrgia. Microteatre a Can Xerracan.

Microteatre 2017
Microteatre 2017
Microteatre 2017
20/09/2018

L'Aula de Teatre torna a organitzar un concurs d'escriptura de microteatre per a tots els alumes i familiars de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre majors de 14 anys.

El curs 2016/17 el grup Avançat de l'Aula de Teatre es va iniciar en la creació d'un espectacle de Microteatre a Can Xerracan. Veient la bona acollida que d'aquesta experiència, al curs 2017/2018 es va organitzar el  primer concurs de dramatúrgia a la nostra escola. Aquest curs hem pensat tornar a organitzar un nou espectacle en aquest format teatral i convocar la segona edició de concurs.

El microteatre es caracteritza per la creació d’espectacles teatrals de petit format i de curta durada, realitzats en espais escènics reduïts, molt propers al públic i amb un nombre reduït d'espectadors.

Us convidem a que participeu! Escriviu teatre! Inventeu! Deixeu volar la imaginació!

De tots els textos presentats, un jurat (format per les professores de teatre i el director de l'Escola), seleccionaran cinc finalistes, dels quals dos seran els guanyadors i, els cinc textos seleccionats, seran representats al mes de desembre a Can Xerracan pels alumnes de l'Aula de Teatre.

Els guanyadors, a part de ser obsequiats amb un petit regal, estaran convidats a assistir als assajos per veure, participar i gaudir, en primera fila, de com es fa la posta en escena del seu text.

Aquí teniu les bases! Participeu! Esperem els vostres textos.

 

Arxius adjunts