Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Imatges de la Setmana Cultural

Taller Perkimba al gimnàs de Can Parera
Taller Perkimba al gimnàs de Can Parera
Taller Perkimba a l'aula de psicomotricitat de Can Parera
Taller de creació de música electrònica
Taller de ritme i moviment (dansa i percussió)
Taller de rítmica Dalcroze
Inici del Circuit Artístic per l'edifici
Vaixell del racó dels Pirates del Circuit Artístic
13/03/2018

Aquest curs la Setmana Cultural ha coincidit amb la setmana d'Audicions, i hem pogut viure activitats vivencials de la música i un gran circuit artístic amb l'actuació d'alumnes i professorat de l'Escola per tot l'edifici, i fins i tot a la Biblioteca!

Amb la Setmana Cultural podem aproximar-nos a les arts escèniques que impartim a l'Escola des d'un altre punt de vista, amb activitats ben diferents. Alhora, aquestes activitats permeten enriquir l'experiència dels nostres alumnes des d'un punt de vista artístic.

La Setmana ha tingut diferents tallers: creació de música electrònica, de rítmica Dalcroze, i fins i tot hem cantat amb el Singstars!

I magrat la nevada que va caure, el dimarts varem tenir un altre taller molt destacat: el Perkimba, És un taller de percussió, improvisació, ritme i moviment al gimnàs de Can Parera, a qui agraïm per haver-nos cedit els seus espais.

I finalment, dijous varem tenir el gran Circuit Artístic: un itinerari per tot l'edifici on a cada racó varem poder veure petits espectacles a càrrec d'alumnes i professors de l'Escola. Quines grans actuacions que hem pogut veure i viure!

Podeu veure més imatges al facebook de l'Escola!