Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Aquest dissabte hem celebrat la Festa dels 15 anys de l'Escola!

Alumnes de l'Escola cantant la cançó dels 15 anys!
Cercle de Percussió
Taller de construcció d'instruments reciclats
Alumnes realitzant tallers musicals
09/05/2017

La Festa ha comptat amb diversos tallers musicals, l'estrena de la cançó dels 15 anys de l'Escola i l'espectacle d'animació Reggae per Xics. Gràcies a totes les persones que heu fet possible aquesta Festa!

L'Escola ha celebrat la seva Festa dels 15 anys. A partir de les 17h, s'han realitzat diferents tallers musicals: un cercle de percussió on més d'un centenar de persones han participat amb instruments de percussió.

A més, també hem pogut veure tallers de construcció d'instruments amb materials reciclats, sidokus i passatemps musicals, i l'elaboració d'un logotip commemoratiu dels 15 anys de l'Escola.

Després d'aquests tallers musicals, s'ha estrenat la cançó dels 15 anys de l'Escola. Amb l'acompanyament de 4 professors de l'Escola de Música, tots junts hem cantat la cançó que parla dels 15 anys de l'Escola, 15 anys sonant música des de Montornès!

I finalment, el grup musical The Penguins ha realitzat l'espectacle d'animació Reggae per Xics, un gran espectacle que ha rodat a molts municipis de Catalunya versionant cançons populars i infantils amb ritmes moderns.

Les celebracions no acaben aquí!

El dissabte dia 20 de maig tindrem a la Plaça de Pau Picasso el Concert dels 15 anys, on els alumnes de diferents conjunts instrumentals actuaran en una tarda plena de música en grup, on actuaran els conjunts i orquestres de l'escola, així com petites formacions de música de cambra i combos.

Us hi esperem!

Imatges: Servei de Premsa de l'Ajuntament de Montornès del Vallès