Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Les obres de teatre de final de curs ja són aquí!

Microteatre a Can Xerracan
Microteatre, amb el grup Avançat
Actuació del grup d'Adults de l'Aula de Teatre
Actuació d'alumnes de Teatre Bàsic II
Grup Bàsic I de l'Aula de Teatre
08/05/2017

L'Aula de Teatre ja comença les seves actuacions de final de curs amb tots el seus grups!!! Aquest dos mesos els tindrem ben plens de Teatre!

A continuació us deixem informació de les actuacions de teatre tant dels grups de l'Escola com també totes les obres de teatre social que impartim a centres de primària i equipaments municipals:

 

·     Dimecres, 10 de maig.   "Un món màgic". A càrrec d'alumnes de l'escola Marinada. A les 10,30 h a l'Espai Cultural "Montbarri".

 

·     Dijous, 11 de maig. "Els musicals" . A càrrec d'alumnes de l'escola Palau d'Ametlla. A les 10,30 h a l'Espai Cultural "Montbarri".

 

·     Divendres, 12 de maig.  Grup de Teatre del C.I. La Peixera : "També aprenem jugant" iGrup de Teatre Espai Jove, del C.J. Satèl·lit: "(Im)Pressions". A les 18.30 h, a l’Espai Cultural "Montbarri".

 

·     Dimarts, 16 de maig. "El circ dels desperdigats". A càrrec d'alumnes de l'escola Can Parera. A les 10,30 h a l'Espai Cultural "Montbarri".

 

·     Divendres, 26 de maig. A càrrec d'alumnes de l'Aula de Teatre, grups: Bàsic 1: "EL GALLINER"  (Amb l’arribada de la primavera a les gallines els toca pondre ous, i totes esperen impacients l’arribada d’un gall.) Bàsic 2: "ESPÈCIE EN PERILL" (Aquest documental ens parla d’una de les espècies més fascinants del planeta i que es troba en perill d’extinció. No us ho perdeu!) Bàsic 3: "SUPERMEGAMINIXEF’ (Arriba la gran final infantil d’un famós concurs de cuina. Ingredients, fogons i molta il·lusió!) A les 18.00 h, a l’Espai Cultural "Montbarri".

 

·     Diumenge, 28 de maig. A càrrec d'alumnes de l'Aula de Teatre, grup Aprofundiment II:"Un únic món" (Imagina tota la gent que viu la vida en pau. Podries dir-me que sóc un somniador, però no sóc l’únic.) A les 18.30 h, a l’Espai Cultural "Montbarri".

 

·     Dilluns, 29 de maig.  Portes obertes "Personatges de còmics". A càrrec d'alumnes de l'escola Mogent.  A les 15,30 h a l'escola Mogent.

 

·     Dimarts, 30 de maig. A càrrec d'alumnes Taller de Teatre ASPAHID "Els àngels". "Una urgència" A les 19.00 h, a l’Espai Cultural "Montbarri".

 

·     Divendres, 9 de juny. A càrrec d'alumnes de l'Aula de Teatre, grups Aprofundiment I A: "I tu, com ets? Aprofundiment 1 B: "La delegada". A les 18.30 h, a l’Espai Cultural "Montbarri".

 

·     Diumenge, 11 de juny. A càrrec d'alumnes de l'Aula de Teatre, grup d'Adults; "Las trapacerías de Scapin" (Scapin, un criat camaleònic, es converteix en director d'escena i sotmet l'acció de la resta de personatges als seus capricis...) A les 18.30 h, a l’Espai Cultural "Montbarri".

 

·     Dissabte, 17 de juny. A càrrec d'alumnes de l'Aula de Teatre, grup Avançat; "Jo, ni morta" (L'espectador serà testimoni d'un quintet de dones que competeixen per explicar-nos les seves dèries i manies.) A les 18.30 h, a l’Espai Cultural "Montbarri".

 

·     Dimarts, 20 de juny.  I TÚ, COM FAS TURISME? A càrrec d'alumnes de l'escola St. Sadurní.  A les 10,3 h a "El Sorralet". 

 

Ja us anirem recordant les dates. No hi falteu! ...  passarem llista...

 

Visca el Teatre!