Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

La Festa dels 15 anys de l'Escola del proper dissabte dia 6 de maig ja és aquí!

cartell Festa dels 15 anys!
28/03/2017

Durant aquest curs hem anat celebrant els actes dels 15 anys de l'Escola, i després de la 15a Cantata de Sant Jordi, el proper dissabte dia 6 de maig a la tarda tindrem la Festa dels 15 anys!

A partir de les 17h de la tarda, tindrem diferents tallers musicals a la Plaça de Pau Picasso, on hi destaca el taller del Cercle de Percussió a càrrec de Pau Gimeno. Més de 100 instruments de percussió sonaran alhora seguint les indicacions del Pau Gimeno.

A les 18.45h, estrenarem la cançó dels 15 anys de l'Escola, composta especialment per aquesta ocasió. És una cançó ben fresca i divertida!

I finalment, a partir de les 19h tindrem l'espectacle d'animació Reggae per Xics, a càrrec del grup The Penguins.

The Penguins estrenen aquest abril el seu nou espectacle “54-46” Reggae per Xics Ràdio!. Amb ganes de fer d'aquesta proposta pionera i amb tan bona acollida arreu, una experiència única per a tota la família, el nou show de The Penguins ens situa aquest cop a un programa de ràdio (al 54.46 de la FM!) on tot és possible, i on la música reggae i la música tradicional fan de fil conductor. Al llarg d'aquest programa ple de sorpreses podrem anar descobrint l'experiència de viure un veritable concert en directe amb 11 músics a l'escenari i gaudir de la música, l'humor i la pedagogia que ha fet de The Penguins un dels grups de referència actualment a casa nostra.
Tot plegat després de més de 200 concerts, 12.000 discs venuts dels seus tres àlbums, un premi ARC el 2015 per al millor espectacle per al públic infantil i familiar i una gira d'aniversari plena de satisfaccions. Sintonitza amb el Reggae!

Us hi esperem a tothom amb la Samarreta de l'Escola, i no hi falteu!

En cas de pluja, aquesta Festa se celebrarà a la Carpa Polivalent El Sorralet.