Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ja ha arribat la programació de tardor del "Montbarri aixeca el teló" que inclou activitats de l'Escola!

Montbarri aixeca el teló - tardor 2016
Primera pàgina interior de la programació.
Segona pàgina interior de la programació.
Tercera pàgina interior de la programació.
14/10/2016

La programació de "Montbarri aixeca el teló" presenta espectacles de diferents formats i estils per a diversos públics, i inclou activitats i concerts programats i produïts per l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

L'Espai Cultural Montbarri és un dels espais on des de l'Escola hi realitzem moltes activitats, i durant aquest primer trimestre ja hi apareixen algunes d'elles.

Destaquem un dels espectacles com la música mediterrània de la companyia "La Tocanta", on hi veureu actuar el professor de guitarra flamenca de l'escola, o el projecte de dansa i DJ "Mix-en-scene", on la dansa pren el protagonisme i intervindran alumnes de l'Escola de Dansa.

A més, a la programació hi podeu trobar espectacles com els "Retalls de Teatre" amb l'actuació d'alumnes de teatre de l'escola, o l'estrena del musical "Rent", amb l'actuació d'alumnes de Teatre Musical i Cant Coral de l'Escola de Música.

Finalment, la programació també inclou activitats com l'intercanvi de l'Aula de Teatre amb el Grup de Teatre l'Agrupa de Montmeló, una Audició de Dansa i els Concerts de Nadal de l'Escola.

Trobareu la informació clicant a les imatges d'aquesta notícia, i a l'agenda del web de l'Ajuntament: www.montornes.cat

Us animem a anar a veure aquesta programació d'activitats tant interessant!