Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Aquest mes us recomanem: OBCinema - música de bandes sonores en directe a l'Auditori

L'OBC a l'Auditori
11/10/2016

L'Auditori ha programat un cicle de concerts on en una pantalla gegant es pot veure una pel·lícula mentre l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya interpreta en directe la banda sonora de la pel·lícula.

L’OBCinema és un cicle proposa una experiència única que permet al públic gaudir de la projecció d’una pel•lícula mentre n’escolta la banda sonora interpretada en directe. La programació dedicada a les grans bandes sonores del cinema interpretades per l’OBC referma la voluntat de L’Auditori per acostar la música a la ciutat. Amb aquesta proposta es facilita que persones que no han escoltat mai en directe l’Orquestra la descobreixin per primera vegada i s’animin a gaudir de la música simfònica. En anteriors edicions s'ha projectat pel·lícules com Pirates del Carib, i actualment hi ha programades pel·lícules molt conegudes com El Senyor dels Anells o Titanic.

L'Auditori, inaugurat el març de 1999, és l’espai de música de més recent creació a Barcelona, seu de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, de la Banda Municipal de Barcelona i del Museu de la Música.