Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Carrer Q, El Musical

Alumnes participants del Musical

Dia i hora: diumenge 28/11/2021 a les 18:00h

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

L'alumnat de Teatre Musical de l'Escola interpretarà aquest famós musical popular per l'ús de titelles al costat d'actrius i actors humans.

Carrer Q és un musical estrenat a Broadway l’any 2003 i que va guanyar el premi Tony al millor musical d’aquell any. Escrit, entre altres, per Robert López, que després tornaria a triomfar a Broadway amb The Book of Mormon i al cinema amb les cançons de pel·lícules com Frozen o Coco, explica la història d’una colla de personatges que viuen en un bloc de pisos del carrer Q, al barri de Brooklyn. Les seves relacions, els seus anhels, les seves alegries i tristeses. En un clar homenatge a Sesame Street, la història està explicada per titelles i així, amb aquests actors encantadors anem parlant amb total desimboltura de temes ben actuals com el racisme, l’amor, la por al compromís, els propòsits a la vida, la homosexualitat... Una barreja de tendresa, humor negre i una alegria absolutament contagiosa i irresistible que ha fet que aquest musical encara estigui en cartell a la ciutat on es va estrenar.

Aquest muntatge forma part del projecte d’aquest any de l’assignatura de teatre musical de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès del Vallès. Amb la direcció artística del professor Óscar Peñarroya, actuen en aquest espectacle els següents alumnes: Anna Aparicio, Dídac Aparicio, Laura Blanco, Carolina Carrillo, Clàudia Closa, Vanesa Porral i Núria Ventura.

Públic recomanat: a partir de 12 anys.