Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

La fi del món - obra de teatre del grup d'Aprofundiment III de Teatre

Dia i hora: dissabte 12/06/2021 a les 18:00h

Lloc: Espai Cultural Montbarri

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

La fi del món, obra de teatre de final de curs dl grup d'Aprofundiment III de l'Aula de Teatre.

La fi del món, és una peça teatral creada a partir d’improvisacions. Un curs diferent també requereix una actuació diferent, fruit de les classes online fetes per culpa del confinament. Un muntatge, un escape room, que va començar a casa, davant l’ordinador i que acaba als escenaris.

Els participants en aquest peculiar escape room hauran de salvar el món de la maldat immensa d'un prestigiós laboratori que ha creat una bomba que, si esclata, deixarà anar, per tot el món, un nou virus, el Divoc-91, que acabarà amb la humanitat. Aconseguiran els nostres protagonistes aturar la fi del món?

Espectacle recomanat per a tots els públics.

Entrades gratuïtes, diponibles al web: entrades.montornes.cat