Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Participació d'alumnes de teatre i piano a l'entrega de premis del VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

Dia i hora: dijous 28/11/2019 a les 19:00h

Lloc: Espai Cultural Montbarri

Organitza: Oficina de Català

Presentació de l'opuscle "El Montornès retrobat" i entrega de premis del VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes

L'Espai Cultural Montbarii acull la presentació de l'opuscle "El Montornès Retrobat. Tertúlies 2018"

Aquest llibre es compon de quatre capítols. Tres d'ells recullen els records exposats pels tertulians i tertulianes de la Tertúlia de Memòria Històrica en referència als temes escoles; jocs infantils, entremaliadures i bromes; i fondes, bars i botigues.

Inclou també un altre capítol titulat 'Cases i masies de l'entorn de la vila' elaborat a partir de les memòries de Sebastià Monteys.

Cada secció està il·lustrada amb imatges provinents de l'Arxiu Històric de Montornès.

L'acte, que se celebrarà a l'Espai Cultural Montbarri, està conduït per Anna Ansia i compta amb la participació del coordinador de l'activitat Sergio Arévalo i de les persones assistents a les tertúlies.

A més, l’alumnat de l’Escola de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès amenitzaran l’activitat amb alguna peça musical i faran d’enllaç cap a la gala d’entrega de premis del VIII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes.

Durant l'esdeveniment es llegiran alguns dels relats participants proposats pel jurat i l’alumnat de l’Aulta de Teatre escenificarà els contes guanyadors de l'edició de 2017: “Confessions”, de Carles Castell i “L’instant”, de Maria Aulinas.

Font: web municipal