Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Participació d'alumnes de teatre, dansa i música a la inauguració del nou Teatre Margarida Xirgu

Dia i hora: dissabte 05/10/2019 de les 11:00h a les 20:00h

Lloc: Teatre Municipal

Organitza: Ajuntament de Montornès del Vallès

El primer cap de setmana d'octubre s'estrena del nou teatre Margarida Xirgu. El dissabte, dia 5, hi haurà visites dinamitzades al matí i a la tarda amb actuacions d'alumnes de l'Escola.

El teatre Margarida Xirgu s'obrirà per primera vegada a la ciutadania el proper 5 d'octubre de 12 a 14 h i de 17 a 20 h. S'hi faran visites dinamitzades que permetran recórrer la platea, l'espai escènic, els camerinos, i les dues sales polivalents que completen l'equipament. N'hi haurà cada 15 minuts en grups de fins a 25 persones. La durada de la visita serà de 30 minuts. La reserva de torn de visita es podrà fer a partir del dijous 26 de setembre a través del portal entrades.montornes.cat o el mateix dia a l'equipament, sempre i quan hi hagi places disponibles. Les persones que necessitin ajut per fer la reserva en línia a través del portal, es poden adreçar al Casal de Cultura, de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h.

Us hi esperem!