Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Cicle Músiques del Món: Contes Zen

Contes Zen
Imatge del duet
Actriu Marta Millà

Dia i hora: diumenge 26/10/2014 a les 18:00h

Lloc: Espai Cultural Montbarri

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, col·labora Diputació de Barcelona

El proper diumenge dia 26 d'octubre tindrem un espectacle amb històries Zen narrades i acompanyades amb Shakuhachi, un instrument del Japó. Serà a l'Espai Cultural Montbarri a les 18h.

La pràctica del zen ens ajuda a percebre l’harmonia secreta de les coses i la presència invisible que les sosté. Ens permet descobrir dintre nostre un espai silenciós, tranquil, creatiu i amorós en el qual podem confiar. Provinents de la saviesa zen tradicional del Japó antic, els contes, per la seva lucidesa, profunditat, tendresa i sentit de l’humor, tenen el poder de despertar la nostra ment. Els seus personatges són terriblement humans: dubten, es deixen portar per les passions, s’equivoquen… Però, com nosaltres, tots tenen la capacitat d’assolir la comprensió i alliberar-se.

El duet està format per l'actriu Marta Millà (qui ha treballat en el món del teatre, cinema i televisió en sèries com Plats Bruts o Ventdelplà) i el músic Horacio Curti, etnomusicòleg i professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya i de l'Institut del Teatre, i té el títol de mestre de Shakuhachi que va rebre de mans de Yokohama Katsuya.

L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat.

Col·labora: Diputació de Barcelona