Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Bon estiu!

Vacances d'Estiu
20/07/2021

Després de les matrícules realitzades durant aquests dies, i d'un curs ple de reptes i experiències a causa de la pandèmia, l'Escola descansa unes setmanes per poder arrencar el proper curs amb molta força i energies renovades!

El proper mes de setembre començarem el mes amb les reunions amb les famílies noves que s'incorporaran a l'Escola el proper curs, i rebreu un correu electrònic a principis de mes amb informació sobre el funcionament de l'escola, el calendari acadèmic aprovat al Consell Escolar Municipal, les principals activitats, materials que es necessitaran pel proper curs, etc.

I com sempre, les classes del proper curs 2021-22 començaran després de la Festa Major de Montornès, concretament el dimarts dia 21 de setembre.

Molt bones i artístiques vacances d'estiu!