Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Encara no ens segueixes a les nostres xarxes socials?

Xarxes socials
09/12/2019

L'Escola disposa de dues principals xarxes socials: Instagram i Facebook. Us animem a seguir-nos per poder veure imatges i cartells de les activitats que realitzem i que participem, i informacions importants que us compartim!

Les xarxes socials són un element molt important per a la comunicació d'avui dia, i l'Escola, disposa de dues xarxes socials a més de la pàgina web i el butlletí electrònic que us enviem si esteu subscrits a través del nostre web.

Us mostrem el nostre usuari d'Instagram i Facebook per tal que ens pugueu buscar i seguir-nos:

Instagram: @emmdt_montornes

Facebook: @musicadansateatremontornes

Us hi esperem!