Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arriben els cursos d’hivern a l’Escola!

Cursos d'hivern 2019
25/01/2019

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre ofereix dos cursos de curta durada durant aquests mesos d’hivern, per a persones que vulguin fer una formació artística en un curt període de temps.

El primer curs està adreçat a nens i nenes de 9 a 12 anys, impartit per la professora Neus Martínez. Es tracta d’un curs en que es podrà realitzar teatre en anglès, es treballarà el lèxic d’aquesta llengua juntament amb diferents tècniques teatrals durant 8 sessions, els divendres de 17.30 h a 18.30 h a partir del dia 8 de febrer.

I el segon curs és un taller d’iniciació a la guitarra, adreçat a persones joves i adultes que vulguin començar a tocar aquest instrument. Es treballaran els primers acords, ritmes i petites melodies amb aquest instrument, amb el professor Joaquim Sánchez. Tindrà una durada de 10 sessions, els dimecres de 20 h a 21 h a partir del dia 6 de febrer.

Les inscripcions estan obertes!

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 935686367 o enviar un correu electrònic a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Animeu-vos a realitzar els cursos d’hivern de l’Escola!