Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Notícia d'actualitat: Escena 25: Joves de 18 a 25 anys, això us interessa!

11/10/2018

Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats.

Adreçat a joves de 18 a 25 anys, Escena 25 es tracta d'una aliança formada per teatres i sales de concerts de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Alguns teatres de Barcelona com el Teatre Romea, Teatre Goya, Teatre Lliure, Sala Barts, Teatreneu, Versus Teatre o el Kursaal de Manresa formen part d'aquesta campanya, com també l'Auditori, el Liceu o la Sala Apolo, així com teatres propers com el Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès o el Teatre-Auditori de Granollers.

Podreu trobar més informació al portal web d'Escena 25 clicant AQUÍ.