Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Activitats recomanades: Viu les nits de juliol a la romana

02/07/2018

Visites teatralitzades, tertúlies literàries, titelles, degustació de cuina romana i un còctel de mitologia clàssica i ciència són les protagonistes de les “Nits d’estiu a la romana” aquest mes de juliol al jaciment romà Mons Observans.

Aquest dijous comencen les Nits d’estiu a la romana a Mons Observans. La programació es desenvoluparà durant el mes de juliol amb activitats nocturnes que combinen l’oci i la cultura.

El tret de sortida el dona la tertúlia literària sobre la novel·la Rubricatus que explica la història de la fundació de la Barcelona romana. En aquesta activitat es comptarà amb la presencia de l’autora del llibre, l’escriptora i arqueòloga Isabel García Trócoli. Tot seguit, l’actriu Mercè Rovira protagonitzarà un monòleg sobre la filla de l’emperador Octavi August.

El programa també inclou un espectacle de titelles i un planetari per descobrir els secrets que amaga el cel d’estiu, un còctel de mitologia clàssica i ciència amb un toc d’humor, màgia i coneixement.

La programació la tanca el convivium, un sopar degustació de cuina romana acompanyat d’una visita teatralitzada nocturna al jaciment.

Les propostes de les Nits d’estiu a la romana donen continuïtat a la programació Mons Observans cap al tard que s’ha dut a terme durant el mes de juny a l’assentament romà.

Trobareu més informació clicant AQUÍ.

Font: web municipal