Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Obert el termini de matrícules per al curs 2018-19 fins al 10 de juliol

27/06/2018

El dia 10 de juliol acabarà el termini per realitzar la matrícula a l'Escola de les 3 disciplines artístiques.

A partir d'avui dia 27 de juny, podreu consultar els llistats d'horaris dels grups i els llistats d'admesos per al curs 2018-19 a Secretaria, de les disciplines artístiques de teatre, dansa i música.

Els alumnes que continueu del curs passat no cal aportar cap documentació, només caldrà omplir un full per la cessió dels drets d'imatge i la nova normativa de protecció de dades. Pels alumnes nous, cal aportar una fotografia de l'alumne, un document que acrediti el número de compte bancari i els titulars del compte, i la fotocòpia del DNI del titular del compte bancari d'on es domiciliaran els rebuts.

Sorteig per extreure un número de tall

I per resoldre situacions d'empat, després del termini de preinscripcions s'ha realitzat un sorteig per extreure un número de tall per adjudicar les places vacants amb un sorteig públic. Amb els números, començarem a adjudicar les les assignatures noves a les places vacants a què us voleu matricular respecte el curs anterior, així com les sol·licituds de plaça d’alumnes nous. L'acte ha estat presidit l'alcalde de Montornès, el Sr. José A. Montero Domínguez, la Secretària accidental de l'Ajuntament, la Sra. M. Júlia Cid Barrio, i el Director de l'Escola, el Sr. Jordi Soler Sala.

Els números de preinscripció han estat els següents:

Música: 189

Dansa: 09

Teatre: 30

Podreu trobar l'acta del sorteig al vestíbul de la 3a planta de l'escola.