Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L'escola ha participat al concert dels 25 anys de l'ACEM amb alumnes de dansa i música

12/06/2018

Amb gairebé 6.000 participants de més de 80 escoles de música i dansa, ha estat un espectacle multitudinari celebrat al RCDE Stadium de Cornellà - El Prat, on juga habitualment l'equip de futbol del RCD Espanyol.

L'escola ha participant amb alumnes de dansa, d'instruments de vent com el clarinet, el saxo o la flauta travessera, alumnes de violí, de percussió i de guitarra clàssica i guitarra elèctrica.

Ha estat una experiència especial i molt interessant poder tocar amb una orquestra tant gran i participar d'una activitat d'aquestes característiques, tot i les condicions climatològiques del dia.

I amb aquest concert, realitzat després de les trobades de Lleida, Tarragona, Sant Cugat, Esparreguera o Barcelona, s'aprofita l’ocasió per involucrar la resta de la comunitat educativa,  professionals de referència del país, institucions i famílies. Celebrar els 25 anys de l’ACEM és l’excusa per mostrar a tot el país la valuosa tasca que fem des de les escoles de música!