Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L'Aula de Teatre ha celebrat el Dia Internacional del Teatre tot improvisant!

Dinàmiques d'Improvisació
Exercici d'Improvisació
Lectura del Manifest del Dia Internacional del Teatre
Espectacle d'Improshow
Espectacle d'Improshow
20/03/2018

Ha estat un dia complet amb la improvisació com a eix central del dia, on hem tingut un intercanvi amb alumnes de teatre del Centre d'Expressió de Sant Celoni i de l'Aula de Teatre, i hem pogut veure l'espectacle Improshow!

El matí d'aquest dissabte ha començat amb dinàmiques i exercicis introductoris perquè els alumnes de Montornès i de Sant Celoni es coneguin i puguin treballar la improvisació tots junts. I després d'un matí amb activitats d'improvisació, hem tingut una activitat oberta a les famílies que han pogut veure la feina feta durant el matí.

A continuació hem tingut un dinar de germanor al gimnàs de l'Escola Marinada i, a la tarda, els actors de la companyia Planeta Impro han fet una xerrada amb els alumnes participants de l'Intercanvi, on han pogut veure com aquests grans actors realitzen espectacles d'improvisació a nivell professional, i han pogut conèixer la seva experiència i alguns trucs!

I finalment, després de la lectura del manifest del Dia Internacional del Teatre a càrrec d'un alumnes de l'Escola, hem pogut veure a Montornès l'espectacle Improshow, culminant un gran dia de convivència, d'aprenentatge i de teatre!