Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Alumnes de violí han participat a la Trobada Fiddle de l'ACEM

Alumnes de l'Escola a la Trobada Fiddle
Participants de la Trobada Fiddle
Trobada Fiddle
06/02/2018

La Trobada Fiddle va tenir lloc el diumenge 4 de febrer, organitzada per l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), adreçat a joves estudiants de corda fregada d’escoles de música i conservatoris d’arreu de Catalunya.

L’acte es va desenvolupar a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), i a més, s’emmarca dins el Barcelona Fiddle Congress que organitza, per tercer any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

La classe col·lectiva de la Trobada va reunir 1.500 joves músics i professors i va ser coordinat pel violinista, professor de l’ESMUC i impulsor del congrés, Oriol Saña, juntament amb els membres del grup Aupaquartet i el professorat del congrés.

Va ser una experiència molt emotiva!