Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Tercera edició del Barcelona Fiddle Congress

22/01/2018

El 4 de febrer el MNAC acollirà la Trobada Fiddle amb més de 1.500 joves estudiants d'instruments de corda, i també alumnes de la nostra Escola.

Per tercera vegada consecutiva, el Barcelona Fiddle Congress acollirà una activitat adreçada als més joves i en col·laboració amb l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), la Trobada Fiddle. Després de l’èxit de les dues primeres edicions, l’ESMUC i l’ACEM tornen a organitzar aquesta experiència conjunta dedicada als estudiants de corda fregada de les escoles de música i conservatoris d’arreu Catalunya.

La classe col·lectiva de la Trobada reunirà 1.500 joves músics i el seu professorat i igual que a les darreres edicions, serà coordinada pel violinista, professor de l’ESMUC i impulsor del congrés, Oriol Saña, juntament amb els membres del grup aupaQUARTET i el professorat del congrés.

La Trobada tindrà lloc el diumenge 4 de febrer,  a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

A més de la Trobada, el Congrés té també músics, estudiants, professionals i aficionats podran escoltar, observar, parlar i reflexionar sobre el paper i la utilització dels instruments de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix) en diferents estils musicals allunyats de la música clàssica.