Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

La programació "Montbarri aixeca el teló" comença el trimestre amb novetats

19/01/2018

El 25 de gener es posa en marxa la programació d'espectacles de l'any a l'Espai Cultural Montbarri. A partir d'ara, el públic podrà fer compra i reserva d'entrades a través d'Internet. La reserva de seient es podrà fer tant per als espectacles de pagament (un aquest trimestre) com per als gratuïts.

Fins al mes de març es desenvoluparà a l'Espai Cultural Montbarri la programació "Montbarri aixeca el teló", amb propostes teatrals, musicals, de dansa i de cinema.

La temporada es posa en marxa el 25 de gener amb l'espectacle Creadansa, una producció de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

Durant el trimestre es podran veure escenificacions dramàtiques, com la versió de La casa de Bernarda Alba, de la companyia Antzoki Teatterri, i altres d'humor i comèdia com l'Improshow del grup Planeta Impro.

El concert Veus en femení, que cada any es du a terme en el marc del Dia Internacional de la Dona comptarà, enguany, amb la participació de La mare & Indira.

També s'han programat quatre espectacles de tipus familiar: La lluna d’en Joan amb Teatre Nu; Ball de disfresses amb el Gripau Blau; Núvols amb nadons amb la Petita Malumaluga, i la projecció de la pel·lícula d'animació Canta.

Font: web municipal