Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Celebració del 25è aniversari de l'ACEM

08/01/2018

L'ACEM és l'Associació Catalana d'Escoles de Música, i la nostra Escola en forma part des de fa molts anys.

El 25è aniversari de l'ACEM serà una gran activitat que servirà per mostrar la valuosa tasca que fem des de les escoles de música. Una oportunitat per celebrar que les escoles de música funcionem i estem vives i en un dels nostres millors moments! 

Des de l'ACEM volen celebrar una gran festa amb alumnes de totes les Escoles de Música: una experiència per compartir i una vivència que esperem quedi per sempre en la memòria col·lectiva.

A partir del dia 4 de febrer, hi haurà tot un seguit de trobades de diferents famílies instrumentals: corda, vents, guitarres, dansa, percussió, etc. Podreu trobar més informació clicant aquí.

I finalment, el diumenge 10 de juny a les 13h més de 6.500 músics provinents de diferents racons de Catalunya (82 escoles de música) oferiran un concert en motiu dels 25 anys de l’entitat al RCDE Stadium de Cornellà – El Prat, on juga el R.C.D. Espanyol. Serà una gran festa dels 25 anys, amb un concert multitudinari que fomenti la col·laboració entre escoles i potenciï l’intercanvi d’experiències entre els alumnes. Un concert que permeti als alumnes viure una experiència especial i inoblidable participant en un gran projecte que els omplirà d’il·lusió i motivació durant tot el curs.

Us animem a participar-hi i a veure aquest multitudinari espectacle!