Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Setmana plena d'espectacles abans que arribin les vacances de Nadal!

Alumnes d'Ini 3 al concert de Nadal
Orquestra de Guitarres
Microteatre a Can Xerracan
Alumnes d'Iniciació al Concert de Nadal
Alumnes de 1r de Llenguatge Musical
Microteatre a Can Xerracan
Alumnes de 2n de Llenguatge Musical
Alumnes de violí
Alumnes de Cant Coral
Conjunt de Violoncels
Grup de Vent
Quadre Flamenc
Grup de Percussió i Dansa
22/12/2017

Des de l'Escola hem organitzat diferents activitats de dansa, teatre i música per tancar aquest primer trimestre del curs.

El dia 11 de desembre van començar les portes obertes a l'aula de Dansa per poder veure com han avançat els alumnes amb els seus exercicis a classe, coreografies i tècniques de dansa clàssica, creativa i contemporània, així com les classes de ritme i moviment d'Iniciació.

I el dijous dia 14 de desembre, amb el Tastet de Teatre a Montbarri, varem gaudir de la feina feta pels grups del nivell Bàsic fins a l'Aprofundiment, amb un match d'Improvisació.

El dia 15 de desembre alumnes de dansa i del grup de percussió varen participar a la Setmana de l'Àfrica de Montornès, fent una actuació durant el concert del l'Orquestra Africana de Barcelona amb l'espectacle Ngoma.

El diumenge dia 17 de desembre va ser el torn del Microteatre, tres passis d'escenes finalistes i guanyadores del concurs organitzat per l'Aula de Teatre, de petit format en un espai escènic reduït i un públic molt proper als actors i actrius.

I finalment del 18 al 20 de desembre hem tingut els concerts de Nadal de diferents conjunts instrumentals i vocals de l'Escola, des dels alumnes de 3 anys d'Iniciació fins al Cor d'Adults, veient també conjunts de corda, de guitarres, de vent i de percussió.

Enhorabona a tots els artistes!