Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Per Nadal “Un somriure per a tothom”

12/12/2017

Fins aquest divendres, 15 de desembre, es pot col·laborar en la campanya solidària “Un somriure per a tothom” que repartirà joguines i productes bàsics a les famílies del municipi amb menys recursos.

Un any més, l’Associació de Voluntariat Social de Montornès VOLUMONT, amb el suport de la Regidoria de Serveis Socials i Ciutadania de l’Ajuntament, ha posat en marxa la campanya solidària Un somriure per a tothom.

Diversos equipaments del municipi han col·locat calaixos a les seves instal·lacions perquè el veïnat doni material escolar, joguines, roba i productes higiènics, i un d'aquests equipaments és la nostra Escola. Aquests es lliuraran als infants de les famílies del poble que tinguin menys recursos i a persones grans usuàries del programa municipal de suport alimentari.

Així, el material es pot donar fins aquest divendres, 15 de desembre, al Casal de Cultura; a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre; a la Biblioteca; als Casals de la Gent Gran; a la Llar d’infants pública El Lledoner i a l’AMPA de l’Escola Marinada.

Font: web municipal