Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L'educació 2.0, eix central del 6è cicle de xerrades per a famílies

12/11/2017

El dijous, 16 de novembre, es posa en marxa el sisè cicle de xerrades per a famílies organitzat en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat. El cicle consta de tres conferències sobre la nova educació amb les tecnologies de la informació.

El sisè cicle de xerrades per a famílies del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) comença aquest dijous, 16 de novembre, amb una xerrada a càrrec d'Albert López, director de l'agència 140 Comunicació, sobre l'actitud que s'ha d'emprar en les xarxes socials. La sessió tindrà lloc a les 18 h a la Sala Parroquial de Sant Sadurní i comptarà amb servei de monitoratge per a infants.

En aquesta edició, el cicle inclou tres conferències sobre la nova educació amb les tecnologies de la informació i la comunicació. La xerrada d'aquest dijous es titula "Ciberassetjament i comunicació adequada per a adolescents en l'entorn 2.0".

El 13 de desembre, el doctor Joan Manel del Pozo dirigirà la xerrada "Els reptes educatius de la nova societat" i el 16 de gener es durà a terme la darrera conferència titulada "Pantalles, riscos i virtuts" a càrrec de Joan Barrero del projecte Critic, el Servei de prevenció en consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran.

Un acompanyament per a les famílies

El Projecte Educatiu de Ciutat de Montornès va néixer l'any 2014 amb l'objectiu d'assessorar i acompanyar les famílies en la criança dels seus fills i filles, per mitjà de la formació.

Al llarg dels cinc cicles desenvolupats fins ara s'han tractat temes com els límits des del respecte, la nutrició infantil i els hàbits saludables, l'adolescència, les relacions patern infantils i l'educació.

A més, s’ha comptat amb ponents i experts d’alt prestigi professional com el filòsof i pedagog José Antonio Marina, l’educador Jaume Funes, la doctora en psicologia Maria Jesús Comellas, el doctor Carlos González i el nutricionista Julio Basulto.

Font: web municipal