Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Actualitat artística: Escena 25

11/11/2017

Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables destinades als joves de 18 a 25 anys dels equipaments públics i privats d’arreu de Catalunya.

Aquest és el cinquè any d'aquesta campanya i dura fins al 30 de novembre. Els joves us podeu registrar a https://www.escena25.cat i podeu aconseguir entrades per a espectacles (teatre i concerts) a preus entre els 3 i els 10 euros.

De cara al 2018, el 25 de cada mes s’obre la plataforma durant un dia perquè els joves puguin comprar més entrades a aquest preu. Les persones que es registrin rebran butlletins per informar de les novetats, concursos, activitats, col·loquis post-funció amb els actors, veure la preparació i el muntatge d’una obra abans que comenci, etc.

La participació de teatres i sales de concerts d’arreu de Catalunya és lliure, i ja compten amb més de 100 a tot el territori

Us animem a provar-ho!