Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Tot preparat per les Festes de tardor

10/11/2017

El 18 de novembre es posa en marxa el programa de les festes de tardor amb la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants. El programa també incorpora actes de les festivitats de Sant Sadurní i de Santa Cecília. Com a novetat d'enguany, el tradicional concurs de fotografia es farà en format ral·li.

El municipi acull entre els mesos de novembre i desembre tot tipus d'activitats per celebrar les festivitats de Sant Sadurní i de Santa Cecília, patrona de la música.

En el programa no hi falten la cercavila, el correfoc, la paella popular, activitats esportives, concerts i espectacles teatrals. Entre les activitats també destaca la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants amb jocs, tallers i espectacles per als més petits i el lliurament del VII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes.

I des de l'Escola organitzem diferents espectacles amb actuacions d'alumnes, com l'obra de teatre del grup d'Adults "Las trapacerías de Scapin", la Festivitat de Santa Cecília amb diferents conjunts corals de l'Escola, el musical Snoopy amb les alumnes de teatre musical, i Microteatre a Can Xerracan amb alumnes del grup Avançat de teatre, a més d'altres col·laboracions.

Veniu a veure tots aquests espectacles!

Font: web municipal