Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Apunteu-vos als nous cursos que ofereix l'Escola!

26/10/2017

Els cursos s'impartiran en 10 sessions, i serà de Música en família, guitarra d'acompanyament i iniciació a la dansa contemporània per adults.

Aquest primer semestre de curs, l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre ofereix 3 nous cursos de curta durada.

Guitarra d'acompanyament

El primer taller és el de guitarra d’acompanyament, que repetim de l’any passat perquè va tenir molt bona acollida. Es tracta d’un taller d’iniciació a la guitarra adreçat a joves i adults, on els alumnes que s’apuntin al taller aprendran a tocar els acords bàsics de guitarra amb ritmes diferents per acompanyar cançons de diversos estils i melodies. Aquest taller serà els dilluns de 20.15h a 21.15h, a partir del 20 de novembre durant 10 sessions, impartit pel professor Joaquim Sánchez.

Música en família

El segon taller es titula Música en Família, es tracta d’un taller de descoberta de sons i cançons en família. Les famílies amb fills de 2 anys d’edat podran participar a un taller vivencial de descoberta del món sonor, un espai on podreu estrènyer els lligams amb els vostres fills tot gaudint de la música. Serà els dilluns de 15.30h a 16.15h, a partir del 20 de novembre durant 10 sessions, impartit per la professora Dolors Canals.

Iniciació a la Dansa Contemporània

I finalment, tindrem el Taller d’Iniciació a la Dansa Contemporània, adreçat a adults. En aquest taller s’aprendran els conceptes bàsics de la dansa contemporània: moviment orgànic, expressiu i creatiu. Serà els divendres de 18.30h a 19.30h, a partir del 17 de novembre durant 10 sessions, impartit per la professora Lorena Callejas.

Podreu trobar més informació a Secretaria. Animeu-vos!