Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El programa de Festa Major ja és al carrer

Festa Major 2017
05/09/2017

Aquests dies s'enllesteix la distribució del programa de Festa Major. L'Open que organitza el Club Tennis Montornès ha encetat aquest dilluns la programació.

El programa de la Festa Major ja s'està acabant de distribuir en paper per les bústies de Montornès i, des de fa uns dies, està disponible en format digital per descarregar al web municipal i amb enllaços a través de les xarxes socials. Aquest dilluns ja han començat les primeres activitats esportives, tot i que el gruix del programa es desenvoluparà entre el 15 i el 18 de setembre.

Com ja es va anunciar al mes de juliol, el showman José Corbacho serà l'encarregat de fer el pregó d'inici de la Festa. Entre les actuacions musicals previstes hi ha un concert dels Mojinos Escozíos i l'espectacle d'Hotel Cochambre.

Les protagonistes de la festa són, un any més, les entitats amb l'organització de tota mena de propostes. Entre les novetats hi ha "El somni d'en Pere Anton" organitzada per la Penya Pere Anton i que substituirà la rockmeria de la nit del divendres de Festa Major. L'Esplai Panda, per la seva banda, torna a proposar la "Moguda Panda" a la mainada el dissabte al matí i la Gimcana Jove La Clau 6.0 per al diumenge a la tarda.

Per a més informació, podeu clicar AQUÍ.

Font: web municipal