Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Més activitats per gaudir de l’estiu a Montornès!

27/06/2017

La programació “L’estiu és viu a Montornès” proposa més d’una vintena d’activitats que es duran a terme al municipi fins el 29 de juliol.

Aquest dimarts s’estrena la programació “L’estiu és viu a Montornès” a la plaça de Pau Picasso amb l’obra de teatre El somriure de Colombina, un espectacle de Commedia dell’Arte interpretat per alumnes de l’Institut del Teatre de Barcelona.

El programa inclou més d’una vintena d’activitats esportives, culturals i lúdiques per a totes les edats. Entre elles destaquen les propostes musicals. El 15 de juliol tindrà lloc la tradicional cantada d’havaneres al pati de La Lira i la segona edició de “El Vallès es crema Fest” a la Masia Can Masferrer.

A més, la Colla de Drac i Diables organitza el 29 de juliol un concert amb els grups Caña aquí i Proyecto piharo. L’espectacle tindrà lloc, per primera vegada, a la plaça de Joan Miró. D’aquesta manera es comença a fer ús de la plaça com a espai escènic.

Un any més, els jardins de Manso Calders acolliran la iniciativa “Liceu a la fresca”, promoguda pel Gran Teatre del Liceu. El 21 de juliol es projectarà Il trovatore de G. Verdi. Per als més atrevits la Penya els Bartomeus proposa jugar a Paintball el 8 de juliol al Recinte Firal i el 7 de juliol es farà una nova edició del mercat de segona mà a la plaça del Poble. 

Font: web municipal