Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Resultats del sorteig públic realitzat a la Sala d'Actes de l'Ajuntament per extreure el número de tall

15/06/2017

Per a aquest proper curs 2017-18, s'ha extret el número de tall per a cada disciplina artística, que el farem servir en casos on hi ha més demanda de places que oferta tant de música, dansa i teatre.

Amb el sorteig públic, s'ha pogut determinar el número de tall que, a partir del qual, començarem a adjudicar les les assignatures noves a les places vacants a què us voleu matricular respecte el curs anterior, així com les sol·licituds de plaça d’alumnes nous. L'acte ha estat presidit la Secretària accidental de l'Ajuntament, la Sra. M. Júlia Cid Barrio, i el Director de l'Escola, el Sr. Jordi Soler Sala.

Els números de preinscripció han estat els següents:

Música: 271

Dansa: 00

Teatre: 74

Podreu trobar l'acta del sorteig al vestíbul de la 3a planta de l'escola, i us recordem que les llistes d’alumnes admesos i exclosos i de noves sol·licituds d’assignatures admeses i excloses sortiran publicades el dia 27 de juny a la 3a planta de l’Escola, i que els alumnes exclosos passaran automàticament a la llista d’espera.

Atentament,

Equip Directiu de l'Escola