Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

L'Escola ha omplert de música la Plaça de Pau Picasso de Montornès!

25/05/2017

Alumnes de conjunts instrumentals i petites formacions de música de cambra creades especialment per l'ocasió, han omplert de música la Marató Musical dels 15 anys de l'Escola.

Els diferents conjunts instrumentals de l'Escola han actuat a la Plaça de Pau Picasso per la Marató dels 15 anys. Hem pogut veure els Combos de Música Moderna de l'Escola, el Grup de Percussió i dansa, el Grup de Vent, l'Orquestra de Guitarres, l'Orquestreta de corda, el grup de Corda Stringcat, Quadre flamenc i alumnes de violí Suzuki de l'Escola.

A més, hem pogut veure altres formacions com un grup de flautes o un grup de violoncels, a més de duets i trios com ara pianos a 4 mans, duos de piano i guitarra, piano i flauta travessera, piano i saxo, duos de guitarra clàssica i trios de piano, guitarra i bateria.

Moltes felicitats a tots els alumnes participants d'aquesta Marató Musical dels 15 anys, ja que hem tingut més de 5 hores de música!