Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

15 anys de Cantata a Montornès!

Cantata 2017
18/03/2017

Aquest any la Cantata de Sant Jordi arriba a la 15a edició, i serà el dijous dia 27 d'abril a les 17.30 h a la Carpa Polivalent "El Sorralet" de Montornès, un equipament ubicat al carrer dels Castanyers.

L'obra que es representarà enguany és "El Poble", una obra composta amb música de Xavier Baurier (compositor també de la Remençada de Montornès) i textos del poeta Miquel Martí i Pol; i comptarà amb la participació de les escoles Can Parera, Marinada, Mogent, Palau d'Ametlla i Sant Sadurní. També hi participaran els alumnes de teatre i dansa, juntament amb els conjunts instrumentals de l'escola, dotant a l'espectacle de música en directe, narració, representacions teatral i coreografies a les diferents cançons de la Cantata.

Aquest projecte artístic i educatiu interdisciplinar, que aglutina les escoles de primària del municipi amb l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, està sent reproduït cada vegada a més municipis, donat el gran valor de convivència i integració que té. Cal remarcar també la rellevància com a experiència vital i artística que aquest té per als nens i nenes participants.

I a més, com que aquest any celebrem el 15è aniversari, també es projectarà un vídeo commemoratiu d'aquest aniversari.

Us esperem a tothom el dijous dia 27 d'abril a les 17.30 h a la Carpa Polivalent "El Sorralet"!