Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Visita a l'exposició "Del taller a l’escenari. Jordi i Josep Castells Planas"

02/02/2017

El passat diumenge dia 29 de gener, alumnes dels grups Avançat i Adults varem fer una sortida al museu de Cardedeu per veure l'exposició "Del Taller a l'escenari" aprofitant l’oferiment que en Jordi Castells ens va fer per realitzar-nos, ell mateix, la visita guiada. Tot un privilegi!

En aquesta exposició, entre d’altres moltes coses, varem poder veure i tocar diferents materials per crear elements escenogràfics: fustes, teles, plàstics, porexpan, pintures, etc., i conèixer mètodes de creació d’escenografies de grans espais teatrals o de cinema, a partir d’esborranys, maquetes, dissenys... També, i no menys important, varem conèixer, de primera mà, part de la interessant vida dels dos germans Castells: des dels seus orígens al món del teatre fins a l’actualitat, creant decorats i escenografies per "Scaramouche", treballant a l’escenografia dels premis Gaudí de cinema en català, treballant a les pel·lícules "El perfum", a la sèrie “El orfanato”, etc.

Va ser un matí de diumenge molt enriquidor tant en l’aspecte tècnic com en l’humà!

Si us agrada el món de les escenografies encara podeu veure aquesta exposició a la Planta baixa del Museu de Cardedeu, fins  al 5 de març de 2017.