Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Activitats recomanades: concerts familiars

Imatge d'un concert familiar al Palau de la Música
19/01/2017

Música i família estan molt lligades de la mà. I de fet, grans teatres i auditoris realitzen programacions familiars de diferents espectacles de música, vinculats amb altres arts com el teatre, la dansa, el circ, poesia o arts plàstiques, per gaudir experiències artistiques per a tota la família: pares i mares, fills i filles, avis, néts, germans, etc.

Un exemple el trobem amb el cicle Concerts Familiars al Palau inicia la temporada amb un seguit de propostes pensades especialment per gaudir de la música en família. Als tradicionals concerts que cada any omplen l’emblemàtica sala modernista i el Petit Palau, s’hi suma la nova producció Big bang Beethoven, concebuda des del Servei Educatiu del Palau amb la direcció musical d’Eduard Iniesta i la direcció coreogràfica de Enrique Cabrera. Una altra de les novetats d’aquesta temporada és l’estrena de l’exitós espectacle Flamenkat a la Sala de Concerts, un concert-espectacle que a més a més d’entusiasmar a petits i gran, ha aconseguit traspassar fronteres racionals, temporals i històriques.

Per altra banda, també podem trobar un exemple amb L'Auditori Educa. Cada temporada ofereixen una programació de fins a 20 produccions diferents per a famílies amb nens de totes les edats, amb més de 150 concerts al llarg de l'any. Cada concert està creat a mida dels infants, i un equip de pedagogs, compositors, músics, coreògrafs i directors d'escena treballen perquè la seva primera experiència musical, sigui única i especial.

Us animem a consultar les programacions d'aquest tipus d'espectacles!