Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El teatre i la música han estat els protagonistes d'aquest últim cap de setmana de trimestre!

"La Boda", del grup d'Aprofundiment 1B
Teatre fòrum, del grup d'Aprofundiment II
Microteatre, amb el grup Avançat
Homenatge a Federico García Lorca
Musical Rent - Foto: Àlex Blanco
27/12/2016

L'espectacle "Retalls de Teatre", a càrrec de tots els alumnes de l'Aula de Teatre, i el musical "Rent" a càrrec del grup de Teatre Musical i el Cor d'Adults, han estat dues grans representacions realitzades a Montbarri, dins la programació de Montbarri aixeca el teló.

Aquest final de primer trimestre ha estat ben carregat d'espectacles i concerts a càrrec dels alumnes de teatre, música i dansa de l'escola.

El divendres dia 16 de desembre varem poder gaudir d'un primer espectacle teatral amb diferents formats de teatre amb les actuacions des dels més petits de l'Aula de Teatre fins als adults, amb diferents representacions com creacions col·lectives i contes teatralitzats dels grups Bàsic I, Bàsic II, Bàsic III, Aprofundiment 1A, Aprofundiment 1B i dicció i emissió de la veu, que van fer una lectura dramatitzada titulada "Veus de Shakespeare".

Seguidament, a les 19.30h, varem poder veure els grups d'Aprofundiment II realitzant la tècnica teatral del teatre fòrum, el grup Avançat amb escenes de Microteatre, i el grup Adults homanatjant la figura de Federico García Lorca amb la lectura dramatitzada de poemes de l'autor i un alumne de guitarra flamenca.

I diumenge 18 de desembre es va representar el musical "Rent", a càrrec dels grups de Teatre Musical i Cor d'Adults de l'Escola, un musical de Broadway que va guanyar al seu moment premis com el Tony al millor musical o el Pulitzer, basat en l'òpera La Bohème de Giacomo Puccini.

Felicitats a tots els artites!