Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Un any més, l'Escola és un dels punts de recollida de la campanya solidària "un somriure per a tothom"

02/12/2016

S’acosta Nadal i l’Associació de Voluntariat Social de Montornès VOLUMONT, amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials i Ciutadania de l’Ajuntament de Montornès, engega la campanya solidària de l'1 al 14 de desembre.

Volumont pretén recollir joguines, material didàctic (llibres, material escolar, esportiu...), roba, productes higiènics i de neteja, etc., ja siguin nous o en bon estat. Posteriorment en faran entrega a les famílies amb infants i gent gran més necessitades de Montornès.

Hi podeu participar fent les vostres aportacions de material, que Volumont insisteix que ha de ser nou o en bon estat, als punts habilitats a diversos equipaments, en el seu horari d’obertura habitual. A més de l'Escola Municipal de Música, també podeu adreçar-vos al Casal de Cultura, la Biblioteca Municipal, el Casal de la Gent Gran (Centre i Nord) o a la Llar d'infants El Lledoner.

Per a més informació podeu adreçar-vos a l'associació Volumont. Es troben a l'Hotel d'Entitats (1ª planta, despatx 3), els dijous de 17.30 h a 19 h; i el seu correu electrònic és (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!