Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El rap, una eina per combatre la violència de gènere

24/11/2016

L’Espai Jove Satèl·lit i 9 joves MC’s del municipi i rodalies presenten el disc “ContraRAP25N. Rap vs Violència de Gènere”, amb la gravació de les veus feta a l'Escola Municipal de Música.

Coincidint amb el 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el Centre Juvenil Satèl·lit i diversos joves MC’s (que és el nom amb que es coneixen els Mestres de Cerimònia o cantants de rap que interpreten els seus propis temes) presenten un CD amb 8 cançons contra la violència masclista.

El disc ve acompanyat del videoclip de la cançó principal, "Tu silencio es complicidad". El vídeo es projectarà durant la lectura del manifest institucional contra la violència masclista que es farà aquest divendres a les 17.30 h als jardins de l’Ajuntament.

La presentació del disc tindrà lloc a les 21 h a l’Espai Cultural Montbarri. A l’acte es posarà a la venda l’àlbum físic a un preu simbòlic de 2€. La recaptació es destinarà a col·laborar amb l’Associació de Dones per la Igualtat de Montornès (ADIM).

L’àlbum i el videoclip han estat composats i gravats pels MC’s Haison, Stayne, Febul, Kike, Nasty boy, Kovitch, Bittah, Sombra i Ketekalles. La gravació del tema principal ha comptat amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música. El projecte, en el seu conjunt, ha rebut el suport de l’Ajuntament de Montornès a través de l’Espai Jove Satèl·lit.

Font: web municipal