Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Resultats del sorteig públic realitzat a la Sala d'Actes de l'Ajuntament per extreure el número de tall

13/06/2016

La tarda del dilluns dia 13 de juny s'ha extret el número de tall per a cada disciplina artística, que el farem servir en casos on hi ha més demanda de places que oferta tant de música, dansa i teatre.

Els nens i nenes que han vingut amb les seves famílies han extret els números que han servit per determinar el número que, a partir del qual, començarem a adjudicar les les assignatures noves a les places vacants a què us voleu matricular respecte el curs anterior, així com les sol·licituds de plaça d’alumnes nous. L'acte ha estat presidit per l'Alcalde de Montornès, el Sr. José A. Montero Domínguez, la Secretària accidental de l'Ajuntament, la Sra. M. Júlia Cid Barrio, i el Director de l'Escola, el Sr. Jordi Soler Sala.

Els números de preinscripció han estat els següents:

Música: 274

Dansa: 07

Teatre: 72

Podreu trobar l'acta del sorteig al vestíbul de la 3a planta de l'escola, i us recordem que les llistes d’alumnes admesos i exclosos i de noves sol·licituds d’assignatures admeses i excloses sortiran publicades el dia 28 de juny a la 3a planta de l’Escola, i que els alumnes exclosos passaran automàticament a la llista d’espera.

Atentament,

Equip Directiu de l'Escola

les assignatures noves a les places vacants a què us voleu matricular respecte el curs anterior, així com les sol·licituds de plaça d’alumnes nous.