Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Preinscripcions: sorteig públic per extreure un número de tall

08/06/2016

Enguany ha estat l'any amb més preinscripció de la història de l'escola, i per poder adjudicar plaça als alumnes nous que han vingut per primera vegada a preinscriure's a l'escola i als antics alumnes que sol·liciten una assignatura nova respecte el curs anterior, necessitem realitzar un sorteig públic per resoldre situacions d'empat.

Us informem que degut a l’alta demanda de noves places que hem tingut durant el procés de preinscripció, i seguint els criteris d’admissió al centre, haurem de realitzar un sorteig públic per poder desempatar situacions en què tenim més sol·licituds que places vacants.

Cada preinscripció té un número assignat, que es va donar en el moment de tramitar la preinscripció de cara al proper curs 2016-2017 a la Secretaria de l'Escola.

El sorteig consistirà en extreure un número de tall, a partir del qual començarem a adjudicar les assignatures noves a les places vacants a què us voleu matricular respecte el curs anterior, així com les sol·licituds de plaça d’alumnes nous.

El sorteig serà el proper dilluns dia 13 de juny a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Montornès a les 15.45 hores. Serà un sorteig públic i per tant tothom hi podrà assistir.

Així mateix, us recordem que les llistes d’alumnes admesos i exclosos i de noves sol·licituds d’assignatures admeses i excloses sortiran publicades el dia 28 de juny a la 3a planta de l’Escola, i que els alumnes exclosos passaran automàticament a la llista d’espera.

Antentament,

L'equip directiu de l'Escola