Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Aquest mes us recomanem: concerts de jazz, d'orquestra simfònica i música per a infants

05/05/2016

Amb el bon temps es multipliquen les propostes musicals que podem trobar en cartellera durant aquests mesos. A continuació us proposem algunes propostes interessants.

VERMUT JAZZ a l’Auditori

Com cada any, el cicle de concerts Vermut Jazz s’instal·la a l’exterior de L’Auditori, en un escenari on es podrà escoltar música en directe els diumenges de l’1 de maig al 5 de juny. Tothom qui ho vulgui podrà prendre un vermut mentre degusta la música d’una bona banda de jazz, amb tots els matisos d’estil.

 

18è Voll-Damm Festival Jazz Vic 2016

Seguint el criteri artístic que l'identifica, el Festival ofereix del 5 al 15 de maig una selecció de propostes arriscades i estimulants en la cruïlla entre el jazz, la improvisació lliure i la música contemporània. Durant deu dies d'intensa programació, Vic us convida a descobrir en viu i en directe les tendències del jazz de nova creació que estan marcant el compàs del futur.

 

FESTA PER CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES amb música per a petits i grans a càrrec del grup d'animació Xiula.

Enguany, des de les Nacions Unides, en relació al Dia Internacional de les Famílies, s’impulsa que el tema "Les famílies, vides saludables i futur sostenible". El tema es refereix a l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, i en particular l’objectiu 3: “Assegurar una vida sana i promoure el benestar per a tothom en totes les edats”. La celebració es farà mitjançant una festa comunitària amb les famílies, que tindrà lloc el dia 11 de maig a les 17h, a la plaça Mercè Rodoreda de Sant Boi de Llobregat.

 

BEATLES FOR KIDS

Tot un concert de la mà d'Abbey Road el diumenge 29 de maig, que és una de les millors bandes tribut als Beatles. Un viatge per les millors cançons d'aquesta mítica banda dirigit al públic més jove. En aquest concert, grans i petits podràn compartir els clàssics del quartet de Liverpool ballant i cantant, a la Sala Barts de Barcelona.

 

FESTIVAL DE VALSOS I DANSES amb l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Amb aquesta orquestra simfònica podreu escoltar les millors obres de la família Strauss. Podreu trobar entrades a la venda a la venda a partir del dia 31 de maig de 2016.