Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

A Montornès hem celebrat el Dia Internacional de la Dansa!

Foto de família amb alumnes i el professor del taller d'història de la dansa
Taller d'història de la dansa amb Toni Jodar
Taula amb els tallers de dibuix i maquillatge
30/04/2016

El passat dijous 28 d'abril varem celebrar el Dia Internacional de la Dansa a Montornès, amb una tarda plena de tallers per a nens i nenes a partir de 6 anys d'edat. El Dia Internacional de la Dansa és un dia de festa i reivindicació. Un dia on la dansa surt al carrer!

La dansa és una de les tres disciplines artístiques que impartim a la nostra Escola, i com cada any en aquestes dates celebrem el seu Dia Internacional. Durant tota la tarda varem tenir diferents tallers relacionats entorn a la Dansa, com ara un taller de dansa en família, un taller de maquillatge, un taller de màscares de dansa, un concurs de fotografia, i pels alumnes més grans, un taller d'història de la dansa a càrrec de Toni Jodar, on la part pràctica va ser un element molt important d'aquest taller.

Des de l'Associació de Professionals de la Dansa han triat aquest any el lema "La dansa ens fa bé", perquè la dansa ens va bé pel cos i pel cor. La dansa és una fantàstica eina educativa, tan en la vessant física, cognitiva, emocional i social. La dansa és un art que aporta qualitat a l'educació d'infants i adolescents.

Esperem que hàgiu gaudit molt del Dia Internacional de la Dansa!