Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Taller de doblatge a l’Aula de Teatre

26/04/2016

Al llarg d’aquests 2 darrers mesos del curs 2015/ 2016 l'Aula de Teatre organitzarà un taller d'iniciació al doblatge dedicat als alumnes de més de 12 anys, és a dir, als grups d’Aprofundiment I i II, al grup Avançat, al grup d’Adults i als alumnes de Dicció i Emissió de la veu.

El taller serà impartit per un expert doblador, en Víctor Campaña, i l’objectiu general del taller serà el d’assolir els coneixements bàsics per iniciar-se en el món del doblatge. En el taller es treballaran conceptes com:

  • Funcionament de l'aparell fonador i coneixement de tècnica vocal.
  • Preparació de locucions i narracions.
  • L’expressivitat  a l'hora de fer un doblatge (teatre a cegues).

A més, al llarg de les diferents sessions, també es realitzaran petits doblatges que es gravaran i es treballaran entre tots els alumnes.

El taller es realitzarà al llarg de quatre sessions que es faran els dies 6 i 13 de maig i 3 i 10 de juny.  L’horari serà de 18,30h a 20,00h i es farà al Teatre Municipal.

L'Aula de Teatre continua treballant per donar una formació global als seus alumnes i, per aconseguir-ho, realitzem tallers com aquest, gratuïts, per assegurar que tots els interessats poden conèixer les múltiples variants i possibilitats de l'art del Teatre.