Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arrenca un any més el Cicle de Músiques del Món a Montornès del Vallès

Imatge del duet Zen
La Malinche
l'Hort de Fireta
Cartell del Cicle Músiques del Món 2014
14/10/2014

Un any més organitzem des de l'escola una nova edició del Cicle de músiques del món amb tres concerts: el 26 d'octubre, el 8 i el 15 de novembre, i ens visitaran propostes de diferents estils per conèixer músiques que es realitzen arreu del món. Com l'edició anterior, tots els concerts seran a l'Espai Cultural Montbarri.

La primera actuació serà la de CONTES ZEN, un espectacle amb històries Zen narrades per la coneguda actriu Marta Millà i acompanyades amb Shakuhachi (instrument musical del Japó) per Horacio Curti. El concert serà diumenge 26 d’Octubre a les 18h, a l'Espai Cultural Montbarri.

El segon concert anirà a càrrec de  LA MALINCHE, un duet format per una cantat d'origen mexicà i una guitarra flamenca. Ens faran una fusió de músiques llatinoamericanes i flamenques. Serà el dissabte 8 de Novembre a les 20h, a l'Espai Cultural Montbarri.

I finalment, tindrem el quintet  L’HORT DE FIRETA, una formació que combinen instruments tradicionals com la tenora o l'acordió diatònic amb instruments com la bateria, el baix elèctric i els saxos. Ens interpretaran músiques tradicionals d’Arrel Ibèrica i d’Autor. Serà el dissabte 15 de Novembre a les 20h, a l'Espai Cultural Montbarri.

L'entrada serà gratuïta, i l'aforament limitat a la capacitat de la Sala.

I un any més, comptem amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Us hi esperem!