Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

¿Jugamos a un juego? (representació de dissabte)

Dia i hora: dissabte 15/06/2019 a les 19:30h

Lloc: Espai Cultural Montbarri

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Primera representació de l'bra de teatre de final de curs del grup de joves Avançat de l'Aula de Teatre. Com que les entrades de diumenge fa dies que estan esgotades, hem pogut obrir una nova representació el dissabte dia 15.

En aquesta adaptació de la pel·lícula “El Juego”, de Fred Cavayé, un grup d'amics es reuneixen per sopar i beure. Entre ostra i ostra i got de muscadet, algú proposa un joc: deixar els mòbils a la taula i que tothom pugui llegir i escoltar els missatges i trucades que rebin els altres. De mica en mica la tensió anirà pujant...

Edats recomanades: A partir de 12 anys

Durada: 90 minuts

Per aquest dia, podreu recollir les entrades al Casal de Cultura i a la Secretaria de l'Escola.