Facebook

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El Petit Príncep

El Petit Príncep
Cantata de Sant Jordi 2018

Dia i hora: dijous 25/04/2019 a les 17:30h

Lloc: Pavelló Esportiu Municipal

Organitza: Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

El proper dijous dia 25 d'abril realitzarem El Petit Príncep, un espectacle amb la participació d'alumnes de dansa, teatre i grups corals de l'Escola, juntament amb les 5 escoles de primària de Montornès.

Enguany la Cantata de Sant Jordi adopta un nou format i, és que amb la participació de les 5 escoles de primària de Montornès, els alumnes participants ballaran coreografies al Pavelló Esportiu Municipal, en comptes de cantar com han fet les 16 edicions anteriors.

Potenciar la dansa és un objectiu principal d'aquest projecte, que és una disciplina artística que forma part dels currículums de primària i que aquest any agafa el protagonisme en aquest espectacle interdisciplinar.

També hi actuaran alumnes de teatre, cors i alumnes de dansa de l'Escola.