Ajuntament de Montornès del Vallès
Facebook Instagram

Contactar

93 568 63 67 - (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Presentació al fòrum "educació musical al XXI"

Dia i hora: divendres 06/07/2018 a les 9:30h

Lloc: Escola Superior de Música de Catalunya

Organitza: Escola Superior de Música de Catalunya

L’Esmuc organitza aquest fòrum per crear un espai de trobada entre professionals d’escoles d’arts com la nostra per presentar diferents ponències on es presenten experiències i projectes que es duen a terme a les escoles.

En aquesta primera edició d’aquest fòrum, la temàtica que es tractarà serà la pràctica artística a dins de les escoles de primària. Les professores de teatre i el director de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre presentaran el projecte “teatre social i educació teatral” que s’imparteixen des de fa més de 10 anys a totes les escoles de primària de Montornès.

L'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) és l'únic centre oficial d'iniciativa pública que atorga a Catalunya el Títol superior de música, en el marc de l’ordenació dels ensenyaments artístics i la seva inserció en l'Espai Europeu de l’Educació Superior.

La nostra Escola ja ha presentat diferents experiències d’innovació educativa. Recentment, l’any 2017, l’Escola va presentar una experiència relacionada amb la implementació de les tecnologies als ensenyaments musicals, que es va presentar en espais com la Jornada TACArt celebrada a Lleida, o la Jornada de Bones Pràctiques que organitza anualment la Diputació de Barcelona.